Biografie

Biografie

Martin Lo-A-Njoe

Martin Lo-A-Njoe (1969)

  Opleiding

Voor de start met zijn muziekstudie aan het Conservatorium heeft hij klassiek pianoles gevolgd via privélessen. Van 1992 tot en met 1998 studeerde hij hoofdvak Compositie bij Daan Manneke aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Op hetzelfde Conservatorium kreeg hij naast deze studie ook theorievakken jazz en bijvak (jazz)piano bij Berend van den Berg. Ook tijdens deze periode heeft hij enkele jaren ethnomusicologie gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam.

  Muzikale werkzaamheden

Muziekkopiist
Heeft gewerkt als muziekkopiist voor Donemus en de NOB.

Pianist
Tijdens zijn muziekstudie begon hij met het muzikaal ondersteunen van kinderballetlessen op de piano. Daarna heeft hij zich later meer toegelegd op het begeleiden op de piano van lessen ter ondersteuning van de dans. Heeft gewerkt op dansopleidingen en vanaf 2002 tot en met 2004 gewerkt voor Dansgroep Krisztina de Châtel.

  Elektronica en computers

Na zijn muziekstudie heeft hij vanuit grote interesse in elektronica en computers in 1999 een parttime opleiding gevolgd tot multi-media engineer bij het College of Multimedia. Aan het SAE Institute heeft hij in 2002 een cursus "Music Production" gevolgd.